BLOG

Facebook oglasavanje

Facebook se mijenja: Šta to znači za Vašu kompaniju?

Prošle sedmice, Facebook je najavio da će uskoro promijeniti algoritam kako bi prioritizovao sadržaj koji je “značajan” za korisnike. Objave koje spadaju u ovu kategoriju su one koji postižu veći engagement – veći broj lajkova, komentara i dijeljenja. (more…)

5 trendova u Digitalnom Marketingu na koje bi trebalo da obratite pažnju u 2018. Godini

Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo mnogih nevjerovatnih promjena na polju digitalnog marketinga. Više se ne može poreći značaj AdWords oglašavanja i content marketinga kao i neophodnost SEO optimizacije za uspjeh biznisa. Na sve to jak uticaj ima i izuzetan porast broja ljudi koji Internetu pristupaju preko svojih mobilnih uređaja. (more…)

Instagram oglasavanje podgorica

Oblici i prednosti Instagram Plaćenog Oglašavanja

Sa preko 700 miliona aktivnih korisnika, Instagram se nalazi među vodećim društvenim medijima. Samo u toku posljednjih godinu dana broj aktivnih korisnika Instagram-a se povećao za skoro 50%. Drugim riječima, u pitanju je društvena mreža sa ogromnim potencijalom za marketing. (more…)

AdWords Oglašavanje

10 razloga zbog kojih bi Vaš biznis trebao da koristi Google AdWords oglašavanje

Kada potencijalni kupac traži proizvod, uslugu, informaciju ili bilo šta drugo, najvjerovatnije će potražiti rješenje na Google-u. AdWords mu omogućava da Vas nađe čak iako Vaš sajt možda nije potpuno optimizovan. Pogotovo za male i srednje biznise, ovaj alat može biti veoma uspješan metod privlačenja kupaca i marketiranja Vaših proizvoda/usluga. (more…)

Optimizacija sajta - SEO

Optimizacija sajta za pretraživače – SEO

Šta je SEO? SEO je disciplina marketinga koja se fokusira na povećanu vidljivost organskih (neplaćenih) rezultata pretrage na pretraživačima. SEO obuhvata i tehničke i kreativne elemente koji su potrebni za poboljšanje pozicije na rezultatima pretrage, povećanje broja posjetilaca i svijesti o kompaniji na Internetu. (more…)