IZRADA SAJTOVA

KREIRAMO MOBILE-FRIENDLY WEB-SAJTOVE KOJI POMJERAJU GRANICE.

Upoznavanjem Vas i Vašeg biznisa, pravimo dizajn za Vaš web sajt po Vašoj mjeri, koji će zahvaljujući spoju vizualnog užitka i funkcionalnosti predstaviti djelatnost kojom se bavite na najbolji način.

Koristimo WordPress (ili skraćeno WP) koji je najpopularnija CMS platforma na svijetu u ovom trenutku. WordPress je jako brzo je došao do više miliona korisnika jer omogućava brzu i laku izmjenu podataka na web sajtu bez programerskog predznanja i danas ovu platformu koristi više od 80% svih web sajtova na Internetu!

webdevelopment

Za šta se najčešće koriste WordPress sajtovi?

Generalno se mogu koristiti za bilo koju namjenu, ali se tematski najčešće se koriste za:

  • Prezentacije ponude firmi
  • Prezentacije ponude hotela ili smještaja
  • Turističke portale
  • E-Commerce / internet prodavnice
  • Blog / Magazin / Vijesti
  • Nekretnine
  • Oglase

Šta Vam mi nudimo?

Od nas dobijate kompletno rješenje za Vaš novi WordPress web sajt, koje obuhvata:

– Instalacija WordPress CMS sistema
– Kupovina, podešavanje i prilagođavanje teme – ovo je najzahtjevniji dio posla obzirom da tema po pravilu nikada nije savršena, pa je potrebno izmijeniti je i prilagoditi zahtjevima.
– Integracija plugin-ova – za WP postoji veliki broj dodataka (plugin-ova), međutim malo njih su zaista dobri pa su odabir i podešavanje veoma važni! Na osnovu našeg iskustva odabraćemo i podesiti najbolje pluginove u skladu sa Vašim potrebama.
– Optimizacija WordPress sajta – svaki WordPress sajt se mora optimizovati za brzo učitavanje, ali i za pretraživače kako bi Vas posjetioci lakše pronašli!
– Integracija internet prodavnice – pomoću WordPressa se mogu napraviti vrlo dobre Internet prodavnice!

Želite savršeno dizajniran mobile-friendly web sajt?